Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pizzás kalács recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
1/2 kg liszt
2 dg éleszto
mokkáskanál só
1dcl olaj
2 kanál tejfol
langyos víz szugseg szerint
2kinyomos sajt
1fej voroshagyma
kecsap
25dkg szalámi

Elkészítés:
A kelt tésztat bedagasztjuk .amig megkel elkészitjuk a tolteléket:aprora vagott hagymát elkeverjuk az aprora kockázott szalámival,majd asajttal és annyi kecsappal hogy kenheto masszat kapjunk.ízlés szerit fuszerezhetjuk.
A megkelt tesztát kétfelé osztjuk,kinyújtjuk és a fele masszát bekenjuk.Még kecsappal megkenjuk,mielott feltekerjuk mint a kalácsot (igyekezzuk jo szorosra)majd 2cm szélesre felszeleteljuk,és így rakjuk a tepsire,gyonyoru,látványosra megsul,olyan lesz mint a rózsa,és nagyon finom.

Tanácsok:
Ne féljetek nekiállni mert nagyon gyorsan elkészul!
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás cifra kalács » Karácsonyi kalácskoszorú » Almás rakott kalács » Tejes kalács
» Kreatív kalácsok » Isteni pizzás rúd » Kakaós kalács észt módra » Pizzás tallér
» Gyümölcskalács » Almáskalács » Almás rakott kakaóskalács » Fonott, töltött kalács
» Gyümölcsös kalács » Pöti mézeskalácsa » Gyors pizzás csiga » Márványos kalács



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.