Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagymás virslisaláta recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 dl majonéz light, 1 dl sovány tejföl, 1 teáskanál mustár, csipet só, bors, 4 -5 db virsli, 3 dkg 1-es kódú füstölt sajt, 1 kb 15 cm-nyi póréhagyma, citromlé.

Elkészítés:
A virslit megfőzöm, közben elkészítem a mártást: egy tálban összekeverem a majonézt a tejföllel, hozzáadom a mustárt, sóval, borssal, és citromlével ízesítem.
Amikor a virsli megfőtt, félreteszem hűlni, addig elkészítem a többi hozzávalót: felkarikázom a póréhagymát és felkockázom a sajtot. Majd felkarikázom a virslit is és az egészet összekeverem a mártással. Hűtőbe teszem hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: vaczila

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás rakott tészta » Frankfurti virslisaláta » Karikás virslisaláta » Póréhagymás-gombás ragu
» Póréhagymás gnocchi » Póréhagymás szalonnás pite » Póréhagymás karfiolpüre » Tartáros virslisaláta
» Póréhagymás zöldségleves » Virslisaláta U1 » Póréhagymás omlett » Hagymás virslisaláta
» Póréhagymás krumplileves » Póréhagymás csirkemell » Póréhagymás babsaláta » Gombás virslisaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.