Tutireceptek.hu fejléc

Pulyka debreceni recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2,2 kg pulykahús,
80 dkg fagyos libaháj,
1 dkg őrölt fekete bors,
4 dkg paprika 2 dkg fokhagyma,
8 dkg só.

Elkészítés:
A húst, illetve a hájat nagyobb lyukú darálón ledarálom.
A zúzott fokhagymát beáztatom a vízbe.
Sózom, fűszerezem, összekeverem a zúzott fokhagyma leszűrt levével, majd alaposan összekeverem.
Kikóserezett borjúbélbe töltöm.
Párokat készítek belőle.
Egy napi pihenést követően füstre teszem és szép pirosra füstölöm.
2 nap után fogyasztható.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti töltött pulykamell » Fetás-tejszínes pulykamell » Csilis pulyka kukoricával » Pulykamell Gellért módra
» Pulykafasirt diétás » Tejszínes pulyka » Gesztenyés pulyka » Pulyka költemény
» Pulyka zöldségesrizzsel » Búbos pulykapecsenye » Sajtos pulykamell » Tárkonyos pulyka
» Gombás-tejfölös pulykamell » Tejszínes pulykahús » Pulykás pitaszendvics » Pulykacomb sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.