Tutireceptek.hu fejléc

Pulyka ínyenc mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet pulykamell,
15 dkg csiperkegomba,
4 evőkanál Marsala (tokaji) bor,
2 evőkanál barnamártás,
0,5 dl húsleves,
5 dkg vaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal ízesítjük.
Megforrósított olajon mindkét oldalon pirosra sütjük.
A serpenyőből kivesszük.
A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a felszeletelt gombát, majd felöntjük a borral, a levessel és a barnamártással.
Összeforraljuk, majd beletesszük a pulykamellet és összemelegítjük.
Párolt rizzsel körítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-hagymás pulykamell » Mexikói pulykamáj » Egzotikus pulykarolád » Őszibarack pulykahússal
» Rádói pulykamell » Csirkemáj joghurtmártásban » Fitnesz pulyka » Lecsós pulykamell pörkölt
» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Sült hal gombás mártásban » "Mérges pulyka" szelet » Thai pulyka/csirkemell
» Sült tészta pulykahússal » Brokkolis pulyka » Sajtos-bundás pulykamell » Tárkonyos pulykaragu-leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.