Tutireceptek.hu fejléc

Puncskocka recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
9 tojás,
30 dkg kristálycukor,
2 puncs,
2 csokis pudingpor,
2 epres pudingpor,
1 sütőpor,
1 ráma,
20 dkg porcukor,
3 tojássárgája,
fél dl rum,
2 vaníliás pudingpor,
fél liter tej,
4 ek. kristálycukor

Elkészítés:
A 3 tojásfehérjét gőz fölött 10 dkg kristálycukorral felverjük. A sárgáját óvatosan belekeverjük, majd a pudingport, és egy kávéskanál sütőport. Állandó keverés mellett belekeverjük a habba. Tepsibe tesszük és azonnal előmelegített sütőben megsütjük. Ugyanígy készítjük el a másik kétféle pudingporral is. A kisült tésztát megkenjük krémmel. 1 vajat kiverünk 20 dkg porcukorral, majd 3 tojássárgáját, és fél dl rumot keverjük bele. A két vaníliás pudingport összekeverjük a kristálycukorral, majd a fél liter tejjel. Állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd hidegre kihűtjük. A vajkrémet kanalanként belekeverjük a pudingba. Ezzel kenjük meg a lapokat. A 3 tojás fehérjét felverjük gőz fölött 15 dkg porcukorral, a tésztára simítjuk, majd csokireszeléket szórunk rá.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütés nélküli puncskocka » Puncskocka sütés nélkül » Gazdagsüti » Gyors joghurtos fánk
» Színes szelet » Mandulás mézeskocka » Fahéjas-nutellás torta » Krémes-szilvás kocka
» Inteligens krémes! » Diplomata krémes » Kókuszcsemege » Mézes-krémes sütemény
» Mennyei csokitészta » Négerkocka egyszerűen » Rumpuncsos madártej » Tejfölös fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.