Tutireceptek.hu fejléc

Ráchús. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet tarja
1 kg burgonya
1 db vöröshagyma
25 dkg zöldpaprika
25 dkg paradicsom
2 dl tejföl
só,őrölt paprika,liszt, olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, kissé elősütjük serpenyőben.
A burgonyát megtisztítjuk és nyersen karikákra vágjuk.
Kizsírozott tepsibe szétterítjük, megsózzuk.
Tetejére szórjuk a karikákra vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, paradicsomot.
Az elősütött húsokat ráterítjük a zöldségekre.
A tejfölben elkeverünk 1 kávéskanál pirospaprikát és a húsokra+zöldségekre terítjük.
Beborítjuk alufóliával, legalább fél órát sütjük így, majd levesszük és fólia nélkül fejezzük be a sütést.

Tanácsok:
Ha a burgonyát héjában megfőzzük és úgy karikázzuk a tepsibe, akkor gyorsabban elkészül az ételünk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erzsi csirkemelle » Sóban sült csirke 2. » Párolt csirke bizertai módra » Bárányérmék pirított gombával
» Káposztás libafarhát » Almaval, sorrel sutott barany » Sajtos-Baconos hús » Aludttejes tökkáposzta
» Erdélyi fatányéros » Kelkáposztás csirke » Pesti szelet » Borított karaj
» Karaj Dávid király módra » Sópáncélban sült csirke » Fűszeres tepsis csirke » Gyöngytyúk Capital- módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.