Tutireceptek.hu fejléc

Rácos burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 10-15 szem nagyobb burgonya,
- fűszer, amit szeretsz:-),
- 3 fej vöröshagyma,
- pirospaprika,
- paradicsom,
- paprika,
- 1 nagyobb pulykamell
- szalonna

Elkészítés:
A burgonyákat meghámozzuk és nyersen vékony karikákra szeleteljük. Összekeverjük az apróra vágott hagymával, szalonnával és paprikával. Az egészre ráöntünk egy kevéske olajat és megforgatjuk benne a krumplikat. Ezután jól megfűszerezzük és az egészet elkeverjük. Beletesszük egy tepsibe és a tetejére rakjuk a már kikloffolt és megfűszerezett hús szeleteket. A hús tetejére paradicsom karikákat teszünk és előmelegített sütőbe tesszük. (A tepsit fóliával lefedjük) Puhára főzzük, majd fóliát levesszük, sütjük.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lyoni burgonya » Kelt burgonyás pogács » Pikáns burgonya » Burgonyakrém leves
» Rántott burgonya gombóc » Burgonyás szilvás gombóc » Gombával töltött burgonya » Tonhalas burgonyasaláta
» Kókuszgolyó burgonyából » Burgonyás töltike » Édesburgonya kukoricával » Tarja burgonyafelfújttal
» Ír Burgonyaleves » Burgonyás torta » Túróval töltött burgonya » Hagymás burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.