Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
bab

viz
zsir
zsemlemorzsa
tejföl
kolbász vagy maradék hus

Elkészítés:
1 kg széles csövű gyenge babot sós vízben egészben hagyva puhára főzzük. Ha megfőtt,szűrőre rakjuk,és a levét lecsorgatjuk.Tűzálló tálat zsirral kikenjük,zsemlemorzsával meghintjük.egy sor babot rakunk bele,tejfellel leöntjük,zsemlemorzsával meghintjük.Így rakjuk tele a tálat.A tetejére bab és tejfel kerüljön.Forró sütőbe teszük.Tehetünk közzé karikára vágott kolbászt vagy maradék hust.


A receptet beküldte: niko76


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Balkáni rakott hús » Baconos rakott csirke » Spenótos rakott tészta » Sajtos rakott karfiol
» Tejfölös - rakott hús » Rakott cukkini » Savanyú rakott káposzta » Rakott csirkemell gombával
» Vendégváró rakott tojás » Rakott lencse » Zöldséges rakottkel » Gombás rakott burgonya
» Oldalra rakott karaj » Sonkás rakott kenyér » Rakott túrós-fahéjas alma » Rakott krumpli másként


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.