Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirke gombával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 üveg szeletelt gomba
1,5-2 kg burgonya
1 nagy csirke
1 kis csokor petrezselyem
1 nagy tejföl
olaj

Elkészítés:
A burgonyát alaposan megmossuk , majd héjában, sózott vízben megfőzzük.A csirkét feldaraboljuk.Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük,majd a húsdarabokat 20 percig sütjük.Sózzuk,borsozzuk.A krumplit meghámozzuk, közepesen vastag karikára vágjuk és a felét kiolajozott tepsibe rakjuk.Ezt is sózzuk,borsozzuk,majd rárakjuk a csirkét, zsírjával meglocsoljuk.A gombát lecsepegtetjük és a felét a csirkére rakjuk, megszórjuk petrezselyemmel és a kikevert tejföl felével egyenletesen megkenjük.Még egy sor krumpli,gomba,tejföl és sütőben barnulásig sütjük.


A receptet beküldte: szandyhhh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkenyárs krumpliágyon » Csirkemáj almával » Rakott csülkös » Sajtos-ananászos csirke
» Vegetáriánus rakott kel » Gombás csirke egyszerűen » Gombával töltött burgonya » Rakott sonka
» Falusi rakott káposzta » Zöldbabpüré csirkehússal » Mediterrán rakott zöldség » Argentin csirke
» Csirkemelles palacsinta » Humusz sült gombával » Almaszósz csirkehússal » Almás csirke székelyesen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.