Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirke juhtúróval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 csirkemell,
25 dkg juhtúró,
4 dl tejföl,
1 csomag csuszatészta,
5 dkg füstölt szalonna,
1 tojás,
mustár,
só,
feketebors,
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A tésztát forró vízben főzd ki, és szűrd le. Szeleteld fel a füstölt szalonnát.
A juhtúrót és a tejfölt keverd ki, majd add hozzá a tojást, és kevés borssal és néhány kockányi angolszalonnával dolgozd össze.
Csíkozd fel a csirkét, majd süsd elő.
Egy tűzálló tál aljára tegyél néhány szelet szalonnát, erre jön egy réteg tészta, majd a csirke, utána pedig a juhtúrós öntet.
Szórhatsz rá néhány kocka szalonnát is.
Folytasd a rétegezést úgy, hogy az öntet maradjon legfelül.
Előmelegített sütőben, közepes lángon süsd egy órán át.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirkecomb » Dióban sült csirkecomb » Csirkehúsleves kisbabáknak » Görögös csirkemell
» Sajtmártásos csirke » Csirke kropp » Rakott káposzta Update1 » Csirkés csusza
» Szalonnás csirkemellsült » Magyaros rakott káposzta » Sonkás pórés csirkemell » Rakott karaj katamamamódra
» Nigella féle tepsis csirke » Csirkemell citrommártásban » Barnasörös csirkeragu » Zöldséges csirkepite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.