Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirkemell fetasajttal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
25-30 dkg fetasajt
10 dkg reszelt sajt
1 konzerv kukorica vagy 2-3 cső főtt lemorzsolva
vaj a tepsi kikenéséhez
kevés fűszersó

Elkészítés:
Vajjal kikent jénai alját kirakom enyhén fűszerezett csirkemellfilé szeletekkel. A kukoricát összekeverjük a villával összetört fetasajttal, majd egy réteget a mellfilékre teszünk belőle. Addíg folytatjuk a rétegezést, míg tart a hozzávalókból. Utolső simításként a rakott tetejét megszórjuk reszelt sajttal, letakarjuk fóliával, és előmelegített sütőbe toljuk kb. 25 percre. Ha a hús megpuhult, nincs más dolgunk, mint a rakottasunk tetejét fólia nélkül kicsit megpirítani.

Tanácsok:
Krumplipürével szeretjük leginkább.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonyapüré » Csirkemell karfiolbundában » Rakott kelkáposzta másképp » Rakott velő
» Csodás csirkemell » Debreceni csirkemell » Sajttal rakott csirkemell » Sajtos csirkemell filé
» Rakott karaj » Csirkemell á la Stik » Mézes banános csirkemell » Ördögi csirkemell
» Pórés-karfiolos rakottas » Sajtos rakott tészta » Zöldborsós csirkemell » Ropogós csirkemellfalatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.