Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús 4 személyre recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4szelet karaj
1ek.kecsap
1ek.mustár
zsemlemorzsa

bors
1ek.vegeta
5dkg margarin
2dl víz
gomba
karikára vágott vöröshagyma

Elkészítés:
A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk.
2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük.
Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét.

Tanácsok:
Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is.


A receptet beküldte: amokh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldbabom » Rakott karaj burgonyával » Gyümölcsös-túrós rakottas » Bolognai rakott karfiol
» Rakott sajtos kifli » Túróval rakott puliszka » Görög rakott burgonya » Tejfölös - rakott hús
» Baconos rakott karfiol » Rakott sajtos pulyka » Tejfölös rakott csirke » Rakott burgonya püré
» Rakott burgonya sonkával » Rakott paraj » Pórés-karfiolos rakottas » Spenótos rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.