| Rakott hús 4 személyre receptHúsételek Hozzávalók: 4szelet karaj 1ek.kecsap 1ek.mustár zsemlemorzsa só bors 1ek.vegeta 5dkg margarin 2dl víz gomba karikára vágott vöröshagyma Elkészítés: A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk. 2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük. Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét. Tanácsok: Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is. A receptet beküldte: amokh Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |