Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús füstöltsajttal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10csík szeletelt bacon
2db filézett csirkemell
9szelet füstöltsajt
1db tojás
kevés liszt
kevés csirkefűszer

Elkészítés:
Egy jénai tálat kibélelünk baconcsíkok felével. Kevés lisztet összekeverünk kevés csirkefűszerrel. A csirkemelleket lapjával kettévágjuk, hogy vékonyabbak legyenek, majd a lisztkeverékbe, ezután a felvert tojásba forgatjuk. Rétegezve rátesszük a baconre, először a csirke, majd a füstölt sajt szeletek, újra csirke és így tovább, míg el nem fogy minden. A tetejét beborítjuk a maradék baconnel. Sütőbe tesszük és megsütjük. Én max fokozaton szoktam és nézegetem mikor lesz kész a hús, de nem kell több neki szerintem 40percnél.

Tanácsok:
Sok sajtot érdemes beletenni!:)


A receptet beküldte: Hókuszpókné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonya gombával » Rakott csirkepaprikás » Rakott zölborsó » Tejszínes rakott krumpli
» Almás rakott kalács » Sajtos rakott zsemle » Birsalmával rakott tészta » Brassói rakott savanyúság
» Magyaros rakott spagetti » Rakott csirkemell3 » Rakott velő » Római rakottas
» Virslis rakott kelbimbó » Rakott túrós-fahéjas alma » Húsos rakott kelbimbó » Rakott bundáskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.