Tutireceptek.hu fejléc

Rakott savanyú káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb 1kg sav.káp.
Kb.1kg darálthús
Kb.2 maroknyi rizs
1 fej hagyma
2 nagy pohár tejföl

bors
örölt pirospaprika

Elkészítés:
A káposztát ledinsztelem.A darálthúsból a szokásos módon pörköltet készítek.Ezek után már csak rétegezni kell a jénaiba.Alulra káposzta bőven meglocsolva tejföllel.Ezt megszorni a "nyers" rizzsel.Erre is tejföl. Rá a pörkölt és a tejföl.Végül a maradék káposzta.Tetejére jó sok tejföl.Be a sütöbe úgy 1 1/2 órára.
Isteni étek,ajánlom mindenkinek.

Tanácsok:
Atkinsesek a rizst hagyják el.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Ivett 1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakottkáposzta » Nagyikám káposztás húsa » Káposztás pogácsa-finom » Erdélyi székelykáposzta
» Nyári savanyúság télire » Ananászos lilakáposzta » Rakott tészta brokkolival » Rizses rakott spárga
» Lecsós, gombás rakott hús » Rakott diós metélt » Teszt savanyúság. » Fitt rakott káposzta
» Karfiolos rakottas » Rakott cukkini 2 » Savanyú göngyölt hús » Káposztás tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.