Tutireceptek.hu fejléc

Rakott spenót recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg fagyasztott spenót
1/2 kg darált, vagy apróra vágott sertés comb
10-12 szelet mozzarella sajt
10 dkg parmezán
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
pici olaj

Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát megpárolom, rádobom a húst és kevés pirítás után puhára főzöm egy kis vízzel, vagy húslével.
A spenótot forró vízben főzöm néhány percig.
Kiolajozott tepsibe rakok egy réteg spenótot 1 réteg parmezánt egy réteg hús. Ezt megismétlem még egyszer, befedem a húst spenóttal és a tetejét beborítom mozzarella sajttal. Amikor a sajt kezd pirulni, kész van a könnyű finom étel.

Tanácsok:
Lehet csirke mellet is használni, akkor light-osabb és aki pikánsan szereti, keverhet a spenótba zúzott fokhagymát.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: angyal63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sziciliai rakott pacal » Babos rakottkarfiol » Tökös rakottas » Rakott szelet
» Húsos rakott karfiol » Ananászos rakott karaj » Spenótos fitt nokedli » Túrós rakott krumpli
» Spenótos-camembertes batyu » Lowcarb rakott kel » Rakott kel gombával » Mediterrán rakott hal
» Tavaszi rakott » Rakott õszibarack » Túrós rakott burgonya » Ínyenc spenót


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.