Tutireceptek.hu fejléc

Rakott tarhonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg tarhonya
25 " zöldpaprika
15 " vöröshagyma
15 " paradicsom
2 dl tejföl
4 db főtt tojás
2 pár virsli
15 dkg reszelt sajt
1 dl olaj
pirospaprika

bors

Elkészítés:
A tarhonyát kevés oljban aranysárgára pirítjuk, és dupla mennyiségű forró vízzel felöntjük.Fedő alatt, takarékon puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát kis olajban megfonnyasztjuk, pirospaprikával megszórjuk, beletesszük a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot,sózzuk borsozzuk (lecsót készítünk belőle). Amikor elkészült, belekeverjük a tejfölt. A virslit felkarikázzuk. Kivajazott tűzálló tál aljára terítjük a tarhonya 1/3-át,rátesszük a lecsó felét, majd a karikára vágott tojás felét és a virsli felét, aztán megint a tarhonya,lecsó,tojás, virsli, végül tarhonya. A tetejét meglocsoljuk a tejfölös lével, reszelt sajtot hintünk rá és jól átsütjük.

Tanácsok:
Olcsó, gyors és ízletes.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: sok gramm
Zsírtartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott szendvics » Rakott répa » Inyenc rakott tészta » Rakott pecsenye
» Húsos rakott kelbimbó » Zöldséges rakottkel » Tarhonyás csülök » Túrós rakott alma
» Balázska rakottas » Tarhonyás hús » Isteni tarhonyás » Sonkás rakott tészta
» Diós rakott tészta » Tarhonyás rizottó » Húsos, rakott padlizsán » Baconos rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.