Tutireceptek.hu fejléc

Rakott zölborsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús, 4 db tojás, 35 dkg zölborsó 2 zsemle, só, bors pici piros paprika, 1o dkg reszhelt sajt fél vöröshagyma

Elkészítés:
3 db tojást keményre főzünk és félre tesszük. A darált húsból és zsemléből fasirtot készitünk a szokásos modon/fokhagyma nélkül/ egy jenait jól kizsirozunk, a fasirt felét bele fektetjük, rá helyezzük a zöldborsót és evőkanálal mélyedéseket /fészkeket/ vájunk bele és ide tesszük a megfőtt tojásokat félbe vágunk hosszába a sárgájával lefelé, erre ráhelyezzük a megmaradt
húst elsimitjuk, és bőven meg szorjuk reszelt sajtal.majd 40-50 percig szép lassan megsütjük és tálaljuk.

Tanácsok:
A zöldborsót ha friss akkor kicsit elő főzzük, de a fagyasztottat és a konzervet nem kell.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvás rakott palacsinta » Gombás rakott csikemell » Rakott zöldbab » Rácos rakott tarja
» Rakott mákostészta » Rakott alma banánnal » Húsvéti rakott csirkemell » Lazacos rakott burgonya
» Erdélyi rakottas » Sajtos rakott karfiol 2 » Inyenc rakott tészta » Rakott avokádó
» Rakott tök, vagy cukkini » Tavaszi rakott kel » Balázska rakottas » Dupla sajtos rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.