Tutireceptek.hu fejléc

Rántott gomba juhtúróval, kaporral recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 24 közepes gomba
- 3/4 kg juhtúró
- 1 csokor kapor
- 2 evőkanál tejföl
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
Gombafejeket megtisztítjuk. A juhtúrót összedolgozzuk a finomra vágott kaporral, sóval, borssal, és habosra keverjük a tejföllel. A gombakalap mélyedésébe helyezünk kb. egy csapott
evőkanálnyi juhtúrókrémet, és szemben ráhelyezünk egy másik gombafejet. Így panírozzuk, és forró olajban, közepes lángon, többször megforgatva barnára sütjük. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás csirke egyszerűen » Gombás ponty » Göcseji gombaleves
» Burgonya juhtúróval » Töltött gombafejek sütve » Rántott palacsinta 2 » Rántott velő körettel
» Gombaszósz » Juhtúróval tőttőtt gomba » Gombás alagút » Rántott rudacskák
» Gombaragu krumplilepényen » Pirított csirke gombával » Kefires gombasaláta » Gombával töltött sonka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.