Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara mártás recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
kb. 15 szál rebarbara
gyümölcscukor
folyékony édesitő
1 vaniliás puding
2-3 dl tej
egész fahéj
szegfüszeg

Elkészítés:
a rebarbara szárakat megpucolom elég nehéz dolog, majd 2-3 cm darabokra vágom. Felöntöm vizzel és puhára párolom a füszerekkel együtt. Közben a vaniliás pudingot kikeverem, amikor már puha a rebarbara behabarom. Ha savanyu lenne mert ez egy savanykás növény, akkor még tehetünk bele édesitőt.

Tanácsok:
a családom nagyon szerette, nem egy elterjedt növény, de nagyon hasznos és finom, sajnos a piacon is elég ritkán lehet kapni.
sült csirkével, sült krumplival kiváló inyenc étel.
jó étvágyat hozzá


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tormamártás » Diós rebarbarás sütemény » Csirkemell sajtmártásban » Csirkemell tejmártásban
» Hideg sajtmártás-mártogato » Karaj mustármártásban » Tejszínes gombamártás » Gratenmártásos karfiol
» Saláta fetamártással » Vadászmártás » Szilvamártás » Mustármártás ínyenceknek
» Dödöle sóskamártással 2 » Szűzérme zöldborsmártással » Sóskamártás 2. » Karaj besamelmártással



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.