Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt

Elkészítés:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk.
Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Daragaluska/grízgaluska/ » Mandulás forralt bor » Zabpehely fasírt » Savanyúkáposzta leves 2.
» Hideg kovászos uborka leves » Mentás zöldborsó krémleves » Laktató leves » Sonkagombóc(levesbetét)
» Gyors és laza túrógombóc » Fiti féle krumplis pogácsa » Húsvéti burgonyaleves » Brokkolikrém- leves
» Kínai fafü leves » Balatoni halászlé 1. » Római leves » Eperkrém leves tejszínhabbal



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.