Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges almás pite » Almás cobbler » Sárgarépás-kesudiós keksz » Almás muffincsoda
» Anna Almás lepénye » Almás süti, fűszeres » Almaszalámi » Almás update 1 pite
» Almás turmix » Svájci almás süti » Fitness almás - mákos... » Almás süti másképp
» Mamám almás lepénye » Répás- almás kókuszgolyó » Uborkás-répás fejessaláta » Lakodalmas ludaskása


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.