Tutireceptek.hu fejléc

Reszelt káposztasaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
80 dkg fejeskáposzta
4 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
2 kis citrom leve
1 csipet őrölt fehérbors, só
1 paradicsom
2 ág kapor

Elkészítés:
A káposzta külső leveleit eltávolítjuk. Félbe vágjuk, és finom reszelővel legyaluljuk (A torzsája nem kell.) Sóval, cukorral meghintve 2 órára hűtőbe tesszük. Ezután a levét kinyomkodjuk. Az olajat az átszűrt citromlével, borssal összekevertjük és a kinyomkodott káposztára öntjük.

Tanácsok:
Szép káposztalevéllel, paradicsomszeletekkel, kaporággal díszítve jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörös káposztasaláta » Texasi káposztasaláta » Káposztasaláta gazdagon » AndlandReszelt túrós
» Káposztasaláta felturbózva » Kakaós reszelt sütemény » Andland Reszelt túrósa » Különleges káposztasaláta
» Káposztasaláta majonézzel » Majonézes káposztasaláta » Reszelt leves » Reszelt süti
» Reszelt máj (4 személyre) » Nyers káposztasaláta » Karácsonyi káposztasaláta » Reszelt túrós, mazsolás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.