Tutireceptek.hu fejléc

Ribizlileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5kg ribizli
cukor
kevés só
1 tojássárgája
1dl tejföl

Elkészítés:
A leszemelt ribizlit vízben puhára főzzük, gézzacskóka öntjük, lecsurgatjuk és ami a zacskóban marad, kicsavarjuk. Cukorral, kis sóval felforraljuk. A tálban elkevert tojásos tejfölre öntjük és habgaluskával tálaljuk.


A receptet beküldte: webnő

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol-brokkoli krémleves » Tökgombóc kapormártással » Zeller krémleves » Csülkös bab bográcsban
» Segesvári egresleves » Tejszínes fokhagyma leves » Lebbencsleves. » Tejszínes karalábéleves
» Tejszínes málnakrémleves » Könnyű Minestrone » Pikáns halgombócleves » Uborka mártás
» Kukorica leves » Galyasági tojásleves. » Főzés nélküli gyümölcsleves » Tarhonyaleves.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.