| Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve receptEgytálételek Hozzávalók: 2 főre 5 dkg szendvicskrém (horvát dobozos) 1 kávéskanál dijoni mustár (vagy ízlés szerint) 1 teáskanál majonéz 3 dkg trappista sajt (reszelve) só ízlés szerint fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt) 2 db kifli Elkészítés: A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk. A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk. Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |