Tutireceptek.hu fejléc

Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 főre
5 dkg szendvicskrém (horvát dobozos)
1 kávéskanál dijoni mustár (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál majonéz
3 dkg trappista sajt (reszelve)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
2 db kifli

Elkészítés:
A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk.
A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk.
Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apró kifli » Virslis kiflik » Túrós rakott kifli » Töltött sült kifli
» Pooh tésztából édes kiflik » Almás szottyos kifli » Lekváros kifli » Mandulás kifli
» Túrós rakott kifli 2. » Gombás töltött kifli » Ripsz-ropsz Almás » Kolbászos kifli
» Pizza kifli » Hókifli gyorsan » Hókifli ilyen módra » Olajos kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.