Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizs darát bárányhússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 pohár rizs
4 pohár víz
20 dkg darált bárány- vagy marhahús
2 evőkanál szemne (tisztított-vaj)
2 dkg hámozott mandula
2 dkg földimogyoró
3-4 dkg mazsola, ha van
2 dkg fenyőmag
1 kávéskanál só
őrölt bors
2 szem szegfűbors
1/4 kávéskanál fahéj

Elkészítés:
Készítsünk egyszerű rizst, s púpozzuk egy nagyobb tálra. A darált bárányhúst (szükség esetén marhahús is lehet) forró szemnében (vok) hirtelen pirítsuk néhány percig a mandulával, a földimogyoróval, a mazsolával s a fenyőmaggal. Szórjuk bele a fűszereket, majd borítsuk be vele a rizst.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis rántott » Kínai mogyorós csirke » Hortobágyi hús » Ketchupos-fehérboros hús
» Kijevi csirkegolyó » Göngyölt pacal » Bükki kaszás pecsenye » Mézes csülök
» Húsmuffin krumpli lepénnyel » Gyors csirke curry » Borsostokány » Pácolt jércemell
» Csirkecomb mustármártásban » Baconos-gombás csirketekercs » Házi felvágott diós burokban » Borjú tokány



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.