Tutireceptek.hu fejléc

Rizses zúzaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkezúza
1 dl tejföl
10 dkg rízs
mustár
liszt
1 cs. petrezselyemzöld
só, törött bors, pirospaprika

Elkészítés:
A zúzákat szétvagdaljuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vezet öntünk rá, hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és mustárra,és behabarjuk avele a zúzát. A rízst puhára pároljuk, majd egy tálba körberakjuk, és közepébe öntjük a zúzát. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges rizses csirke » Rizses szelet » Rizses husi » Zöldséges rizsestál
» Rizses fokhagymaleves » Répás-rizses édesség » Zöldborsós-rizses borjú » Rizses lecsó kolbásszal
» Serpenyős rizses kolbász » Zöldséges zuzaragu » Zöldséges rizses hús » Meggyes - rizses szelet
» Rizses, kukoricás csirke » Rizses csirke római tálban » Rizses tonhalsaláta » Zúzaragu gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.