Tutireceptek.hu fejléc

Római tokány recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 dl joghurt
60 dkg sertéscomb
5 dkg vaj
15 dkg gomba
5 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma

bors
mustár

Elkészítés:
A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal.
A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabtokány » Gundel-tokány » Temesvári sertéstokány » Erdélyi borsos tokány
» Libamáj római tálban » Római csirke » Hagymatokány parasztosan » Cigánytokány
» Báránytokány » Sajtos csirke római tálba » Fokhagymás vaddisznótokány » Hétvezér tokány
» Csőtészta római módra » Csirkemájas csirketokány » Csirke római tálban » Zöldborsós pulykatokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.