Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós uborka recept

Kategória:


Hozzávalók:
Uborka
Szemes bors
torma szelet
babérlevél
köménymag
kapor
hegyes csípős zöldpaprika

ecet

Elkészítés:
Tisztára mosott apró uborkákat szorosan egymás mellé üvegekbe rakjuk.Ízlés szerint tesszük hozzá a fűszereket.
Minden liter léhez 2evőkanálnyi sót és 4 evőkanálnyi 20% os ecetet teszünk.Felforraljuk és azonnal az uborkára öntjük.Egy kis idő múlva leszűrjük,újra felforraljuk és ismét az uborkára öntjük.Ha kihűlt az üvegeket lekötjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaropogós vagy krokett » Uborkaleves főzés nélkül » Parasztos uborkasaláta » Mustáros uborkamártás
» Uborka mártás » Ropogós müzliszelet » Ropogós hólabda » Ropogós csirkeszárny
» Gombaropogós » Juhsajtos uborkasaláta » Uborkás marhahús tásztával » Uborkaleves
» Körte ropogós köntösbe » Tepsis ropogós burgonya » Ropogós burgonyaszirom » Túrós TV ropogós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.