Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos birsalmapuncs recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 kemény birsalma
7 dl almalé
7 dl vörösbor
12 dkg barnacukor
2 ág rozmaring
1 narancs reszelt héja
1 rúd vanília

Elkészítés:
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkockázott birsalmát belefőzzük úgy, hogy maradjon kissé roppanós a végén. Hozzáadjuk a narancshéjat.
Darabosan is hagyhatjuk, de Össze is turmixolhatjuk. Forrón kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozmaringos oldalas » Rozmaringos rósejbni » Rozmaringos sült hús » Rozmaringos csirkemáj
» Rozmaringos ünnepi kenyér » Rozmaringos fehér pörkölt » Rozmaringos sült tarja » Rozmaringos sütőtöksaláta
» Rozmaringos sült karaj » Olivás-rozmaringos csirke » Rozmaringos krumpli » Rozmaringos szaftos hús
» Rozmaringos csirkecomb » Rozmaringos tökmagkenyér » Rozmaringos halfilé » Rozmaringos pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.