Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertésszűz
20 dkg bacon
20 dkg juhtúró
4 dl tejszín
50 dkg burgonya

t.bors
rozmaring
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt megpucoljuk, 4-6 részbe vágjuk, és bő olajban kisütjük.
A húst 4 adagba vágjuk, klopfoljuk, sózzuk, picit borsozzuk, majd rozmaringgal megszórva megsütjük.
Visszamaradt zsírjában a kockára vágott bacont lepirítjuk,ráöntjük a tejszínt, majd belemorzsoljuk a juhtúrót, és ha kiforraltuk, hozzákeverjük a steakburgonyát.
Tálra halmozzuk, majd ráhelyezzük a húst.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésszűz sütőzacskóban » Rozmaringos ünnepi kenyér » Virsli roston, burgonyával » Rozmaringos csirkemáj
» Alma, burgonyával » Galuska burgonyával. » Rozmaringos pecsenye » Olivás-rozmaringos csirke
» Burgonyával rakott cukkini » Rozmaringos szaftos hús » Rozmaringos tökmagkenyér » Busa burgonyával
» Karfiol burgonyával » Rozmaringos csirkecomb » Rozmaringos fehér pörkölt » Vajbabfőzelék burgonyával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.