Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos sült karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet rövid karaj
2 ek. méz
2 ek. mustár
vaj
1 ek. étkezési keményítő
3 dl száraz fehérbor
1 tk. szárított rozmaring
bors,só
1 dl tejszín

Elkészítés:
A mézet,mustárt és a rozmaringot összekeverjük.
A húst enyhén megkloffoljuk sóval,borssal bedörzsöljük,majd mindkét felét bekenjük a mézes keverékkel.
Tűzálló tálat vajjal kikenünk,a hússzeleteket belerakjuk,meglocsoljuk fehérborral,és alufóliával letakarva 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Ha a hús megpuhult levesszük róla az alufóliát és a tetejét aranybarnára sütjük.
A pecseny levét leszűrjuk összeforraljuk 1 ek étkezési keményítővel elkevert tejszinnel.
Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.
A hússzeleteket kevés szósszal körülöleljük és burgonyakrokettel vagy sós burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: ALLICS


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj tekercs » Egyben sült karaj » Sárgabarackos sertéskaraj » Fóliában sült karaj
» Mustáros karajszeletek » Isztriai sertéskaraj » Gyümölccsel töltött karaj » Töltött karaj liza módra
» Bőrös sertéskaraj sütve. » Fűszeres karaj szeletek » Gombával töltött karaj » Mustban párolt karaj.
» Töltött sertéskaraj » Baconos karaj » Csirkemájjal töltött karaj » Rozmaringos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.