Tutireceptek.hu fejléc

Rózsazselé recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
1/2 l almalé
500 g zseléscukor
1 evőkanál rózsavíz

Elkészítés:
Az almalevet a zseléscukor felével keverés közben felforraljuk. Míg a massza for a maradék cukrot is hozzáadjuk. Az egészet ismét felforraljuk és állandó keverés mellett 2 percig főzzük. Mielőtt a zselét üvegekbe töltjük rózsavízzel meglocsoljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bvildiko

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpogácsa » Levendulás, zabpelyhes keksz » Gyümölcsös kukoricadara-torta » Böjti burgonyaleves
» Csicsókapüré zöldfűszerekkel » Tönkölylepény » Sütötökös palacsinta » Mazsolás fogyikeksz 1.
» Zabpelyhes-almás süti » Gyors zabkása » Chiamagos csokoládé » Èdes francia töktorta
» Gluténmentes zabtallér » Kölesfasírt (4 adag) » Lencsefasirt 2 » Rántott zabpehely


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.