Tutireceptek.hu fejléc

Rumos gesztenyegolyó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza, 50 dkg porcukor, 1 kávéskanál rum, 10 dkg rumos meggy, 10 dkg étcsoki vagy csokidara, 1 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a porcukorral, rummal, olajjal összekeverjük. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe egy-egy rumos meggyet teszünk. Csokimázzal leöntjük vagy meghempergetjük csokidarában.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-rumos fincsi kocka » Rumos szilva » Rumos ananász » Rumos gyümölcsök
» Rumos bundás banán » Rumos muffin » Rumos bukta (Kata-féle) » Andi rumos-diós golyója
» Rumos-diós kockák » Almás, rumos puding » Gesztenyegolyók » Rumos-meggyes-pudingos
» Rumos mokka » Rumos bukta » Palacsinta rumos öntettel » Gesztenyegolyó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.