Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva nyersen recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg magozott szilva
30 dkg kristálycukor
késhegynyi benzoesavas nátrium
0.5 dl rum

Elkészítés:
A szilvát jénai tálban lecukrozzuk.A rumban feloldjuk a tartósítót és a cukros szilvához adjuk,alaposan összekeverjük,de vigyázva ,hogy a gyümölcs össze ne törjön.Egy napig állni hagyjuk időnként megkeverjük.Üvegekbe töltjük lekötjük ,és a kamrába tesszük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos krokant fagylalt » Szilvakrémleves habbal » Szilvafagyi » Rumos kekszgolyók
» Vaníliás-szilvás szendvics » Rumos kruszta » Rumos torta » Kata (vagy rumos) szelet
» Szilvafelfújt » Aszalt szilvás húsgombócok » Szilvapuding » Különleges szilváskockák
» Aszalt szilvás kacsacomb » Besztercei szilvás rétes » Szilvás desszert » Zabpelyhes szilváslepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.