Tutireceptek.hu fejléc

Saganaki (görög rántott sajt) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg kemény sós görög sajt,
a panírozáshoz liszt,
zsemlemorzsa,
tojás,
a kisütéshez bőven olivaolaj.

Elkészítés:
A sajtot nem túl vékonyra (kb. ujjnyi vastag) felszeletelem.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom kétszer, majd bő forró olivaolajban mindkét oldalát megsütöm.
Görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög jegeskávé » Parmezános rántott surimi » Görög krémes » Rántott gríz 2.
» Sütőben sült rántott hús » Görög csibe » Rántott sertésköröm » Rántott palacsinta
» Böbsi gyors rántott sajtja » Rántott tojásszeletek » Rántott burgonya gombóc » Sajtos rántott sertésláb
» Görög bifsztek » Görög gyümölcsleves3. » Rántott ananász » Rántott paprikás kelbimbó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.