Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj (csont nélkül)
liszt
2 tojás
10 dkg trappista sajt reszelve

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk.
A húsokat előbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bő, nem túl forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Köretnek rizibizi illik hozzá, és fejes saláta.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-bundás pulykamell » Bográcsos tokány » Töltött oldalas » Pokoli csirkesült
» Pikáns csirkemell » Marseilles-i csirke » Sziciliai rakott pacal » Pulykamell magos bundában
» Egyben sült fasírozott » Sajttal sült csirkemell » Bajor sertéstarja » Viséi csirke (belga)
» Májvagdalt » Bakonyi sertésborda 2. » Kukoricás rántott karaj » Narancsos csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.