Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tengeri halfilé
10 dkg gomba
10 dkg sajt
2 dl tejszín
1 db vöröshagyma
2 ek petrezselyem
3 ek vaj

bors

Elkészítés:
A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük.

Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Tanácsok:
Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá.

Nehézségi fok:közepesen könnyű

Árfekvés:közepesen drága

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 340 kcal

A receptet beküldte: Rika1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halfilé kakastaréjjal » Halfilé dinnyemártással » Joghurtos párolt halfilé » Zöldséges halfilé
» Halfilé zödségesen » Tőkehalfilé sajttal » Fűszeres halfilé » Tejszínes sült halfilé
» Gombás halfilé » Kapros, krumplis halfilé » Juhtúrós halfilé rántva » Firenzei halfilé
» Zöldséges tengeri halfilé » Brokkolis halfilé » Mustáros halfilé » Pikáns halfilé


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.