Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos karalábé recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
karalábé
sajt
vaj
liszt
tej
só,bors
opcionális: tojássárgája

Elkészítés:
Gyenge karalábékat megpucolva karikákra vágva sós vízben előfőzöm.
A vizet lecsorgatva róla vajjal kikent lapos tűzálló edénybe rakosgatom.

Míg fő a karalábé, elkészítem a besamel mártást, majd ráöntöm a zöldségre.
Reszeltsajttal megszórom és sütőben pirosra sütöm.

Tanácsok:
Besamel arányai nálam:

diónyi vajhoz 1 evőkanál liszt, 2,5 dl tej, só, bors. Lehet dúsítani 1 tojássárgájával is a mártást, ezt a főzés végén kell a már kész mártáshoz keverni, utána sütni.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legjobb sajtos rudam » Sajtos-sonkás kifli » Sajtos krumpli » sajtos-túrós pogácsa
» Könnyű sajtos rúd » Sajtos-tejszínes kotlett » Sajtos husi » Feta sajtos saláta
» Sajtos pogácsa, kifli » Márványsajtos sörkorcsolya » Csőben sült sajtos zeller » Kecskesajtos kifli
» Borsos sajtos csirkemell » Sváb sajtostáska leves » Sajtos puffancs » Gombás - sajtos pulykamell



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.