| Sajtos puffancsom receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1/2 l tej 16 dkg rama margarin 32 dkg liszt 24 dkg trapp.sajt 6 db tojás Liszt és zsír a tepsihez Elkészítés: A tejet felforraljuk, jól megsózzuk. Bele a liszt és a margarin, főzzük, amíg el nem. Válik az edény falától, azonnal beleütjük (levesszük a tűzről) a tojásokat és berakjuk a fagyasztóba és jéghidegre hűtjük. A sajtot belereszeljük, majd vajas kézzel gombóckákat formálunk és megsütjük. Nagyon finom és egyszerű! Tanácsok: A 30 perc a sütési idő kb. A fagyasztás(hűtés) idejét nem számoltam bele ~ 1óra Ha füstölt sajtot választunk, lehet variálni az ízeket. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |