Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell (pulykamell)
trappista sajt
bacon
liszt
tojás

bors, oregánó
bazsalikom
chili

Elkészítés:
A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.

Tanácsok:
Burgonyapürével isteni!


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás gombaleves » Sajtos, baconos virsli » Karfiolos rakott burgonya » Tejberizses almás rakottas
» Sajtos rudacskák » Krémsajtos eperkrém » Tökös rakottas » Sajtos muffin
» Mézes rakott » Kecskesajtos felfújt UD2 » Rakott lencse » Rakott káposzta
» Római rakottas » Klasszikus rakott karfiol » Túrós rakott kifli » Kakaós-krémsajtos felfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.