Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejfölös-prézlis hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5-6 szelet karaj vagy combhús
25 dkg trapista sajt
10 dkg margarin
1 kis doboz tejföl
só, bors,

Elkészítés:
A húst kikloffolom, azután besózom, beborsozom. Kicsit állni hagyom a szeleteket, közben lereszelem a sajtot. Margarint olvasztok egy serpenyőbe és a hússzeleteket egy kissé megsütöm, oldalanként kb. fél percig. Mikor kiemelem rögtön zsemlemorzsába hempergetem és így helyezem szépen egymás mellé egy kivajazott tepsibe vagy sütőtálba.
Ha mindegyik hús benne van, a tetejüket bevonom egyenletes rétegben tejföllel és bőven megszórom reszelt sajttal.
Végül alufóliával lefedem és megsütöm.

Tanácsok:
Én mindig krumplipürével tálalom. Valami isteni finom. Bátran ajánlom kipróbálásra.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros-túrós csirkemellfilé » Mátrai Borzaska » Sertéshús kékpenészessajtal! » Baconbe tekert libamáj
» Tejszínes, kapros csirke » Csirkecomb borban sütve » Fehérboros tűzdelt pulykasült » Sajttal töltött csirkecomb.
» Edus - Diplomata szelet » Gombás borjúnyelv » Pacal rántva » Betyárhús nyárson
» Csirkemell pizzasütő módra » Gong-bao csirke » Palóc tekercs » Böllérpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.