Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
25 dkg zabpehely
2 tojás
4 dkg margarin
15-20 dkg sajt (ligthos)
1 ek teljeskiörlésű liszt
1 ek tejföl, 12%-os
1 tk só
pici bors
1 tk sütőpor

Elkészítés:
A zabpelyhet picit a kezeddel összemorzsolod, így egy kicsit lesz lisztesebb része, de darabos marad.Aztán rászórod a többi száraz hozzávalót,a sajtot , összekevered.Jöhetnek a nedves hozzávalók putty-putty(tojás)patty (margarin), placcs (tejföl), jól összegyúrni az egészet.
Diónyi golyókat formázni, majd kilapítani.

Tanácsok:
220 fokon , kb 15-20 perc.
A sajt lehet többféle. akár füstölt is.Nagylyukú reszelőn ajánlom lereszelni.
Bors helyett is mehet más fűszer, fantázia kérdése.
Én szilikon lapon sütöttem.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: zuzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos hús paleósan » Hagymás-sajtos süti » Sajtostészta » Gombás-sajtos karaj
» Habart sajtos tojás » Sajtos-zöldborsós ropogós » Sajtos kedvenc » Diós-sajtos tészta
» Sajtos karaj tepsiben » Sajtos tallér "főzve" » Spárgás-sajtos frittata » Sajtos túrókrém
» Sajtos rúd I.- II. » sajtos paprika » Sajtos töltött csirkemell » Sajtos sertéskaraj Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.