Tutireceptek.hu fejléc

Sajtosgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás,
5 dkg reszelt sajt
csipet só,
2 ek. búzadara

Elkészítés:
Az egész tojást kevés sóval kikeverem beleteszem a búzadarát, majd a reszelt sajtot, s ha lehet hagyom pihenni 20 percet.
Levesbetétként teáskanállal a levesbe főzőm ki.
Ahogy a galuska a forrásban lévő leves tetejére feljött 1-2 perc alatt kész.

Tanácsok:
Általában zöldséglevesekhez, illetve krémlevesekhez használom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: onebi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádós-diós-tonhal snack » Rókagomba-krémleves » Rántott hús paleo módon » Karfiolkrémleves zöldségesen
» Rina csoki tortaja » Spárga leves » Hideg kovászos uborka leves » Mészáros leves
» Pacal » Zsályás paradicsomleves » Káposztaleves csülökkel » Fahéjas gyümölcsleves
» Zabkorpa galuska húslevesbe » Olasz spagettileves » Vaníliakrém-leves ananásszal » Paradicsomleves rákkal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.