Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1/4 kg sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 leveskocka
1 db füstölt oldalas
1 ek tejföl
olaj, liszt, pirospaprika 1 g fokhagyma a rántáshoz

Elkészítés:
Felteszem a vizet, belerakom az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, a füstölthúst, a leveskockákat, és az egyszer felforralt és leszűrt felesborsót.
Ha megfőt berántom és lehet izlés szerint tejföllel ízesíteni.
Pörkölttel vagy fokhagymás sülttel lehet tálalni.


A receptet beküldte: 5arany9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes cukini főzelék » Céklafőzelék almával » Zöldbab fözelék krumplival » Zöldbab főzelék
» Zellerfőzelék » Spenótos burgonyafőzelék » Alföldi füstölt disznósajt » Tökfőzelék: Update2
» Hússal tőltötthagyma » Pulykamell füstölt sajttal » Lencsesaláta malachússal » Hússal töltött alma
» Füstölt sonkás kanapé » Karfiolfőzelék » Lencsefőzelék 2 » Lencsefőzelék Ági módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.