Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépa leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Sárgarépa
étolaj
liszt
tej
víz

cukor

Elkészítés:
Olajban megdinsztelem a karikára vágott sárgarépát.

Lisztet szórok rá, majd vízzel és tejjel öntöm fel.

Ízlés szerint lehet sózni, cukrozni, én kevés petrezselyemmel is szoktam ízesíteni.

Pörkölt napraforgómaggal is meg lehet szórni, nagyon finom vele.

Hidegen is lehet fogyasztani!

Tanácsok:
Fotók megtekinthetők a naplóm 324. és 588. bejegyzéseiben.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgadinnye leves » Húsvéti burgonyaleves » Alma-krémleves » Vaníliás almaleves 2.
» Húsgombócleves » Gombakrémleves » Uritök krémleves » Szarvaspacalleves
» Burgonyakrémleves » Sajtos búzagaluska leves » Könnyű spárga leves » Finom zöldbab leves
» Kukorica leves Maris módra » Görög fetás leves » Birsalmaleves » Cukkini leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.