Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta párolva recept

Kategória:


Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
2 evőkanál libazsír
3 kávéskanál cukor
1 fej vöröshagyma

Elkészítés:
A libazsírt felhevítjük,hozzáadjuk a cukrot,ha karamellizálódott hozzáadjuk a szálasra vágott hagymát.Kissé megpirítjuk majd a kinyomkodott savanyú káposztát is hozzátesszük.Kevergetve addig pároljuk amíg aranybarna színt kap.
Sült húsok mellé kiváló.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztagombóc másként » Galyasági káposztás hús » Rakott káposzta » Káposztaleves másként
» Töltöttkáposzta » Gombás savanyu tokány » Savanyú-édes leves » Savanyúság télire
» Alföldi toroskáposzta 1. » Kelkáposzta krémleves » Káposztás pogácsa1 » Kelkáposztaleves
» Savanyú máj pörköltágyon » Céklás savanyú káposzta » Káposztás pogim » Káposztás tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.