| Savanyúkáposzta-levélbe göngyölt sertéskaraj receptHúsételek Hozzávalók: -40 dkg sertéskaraj(kicsontozva) -50 dkg savanyúkáposzta-levél -2 ek étolaj -5 dkg vöröshagyma -só,pirospaprika,bors Elkészítés: A húst centis vastagságra vágjuk,majd kiklopfoljuk.A hússzeleteket enyhén sózzuk,borsozzuk,és forró olajban mindkét felét átsütjük.A megmaradt zsíradékban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát,megszórjuk pirospaprikával,és felengedjük egy kevés vízzel,pörköltlevet készítünk belőle.Eközben a hússzeleteket káposztalevélbe göngyöljük,és megtűzzük.A pörköltlébe helyezzük a begönygyölt húsokat,és készre pároljuk.Babérlevéllel ízesíthetjük.Egy kávéskanálnyi tejföllel díszítve tálaljuk. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 238 kcal Szénhidráttartalom: 5 gramm A receptet beküldte: Bettibaba Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |