Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős spárga recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg fehér spárga,
60 dkg újburgonya,
olívaolaj,
só,
2 vöröshagyma,
15 dkg koktélparadicsom,
őrölt bors,
1 csomó metélőhagyma,
8 dkg főtt sonka,
4 evőkanál csíraolaj (bió boltban kapható)

Elkészítés:
Az alaposan megmosott burgonyát tett sütőlapra, csöpögtesd rá az olívaolajat, sózd meg, és süsd meg a sütőben. A spárgát tisztítsd meg és szeld 3 cm-es darabokra. Vágd a hagymát apró kockára, a metélőhagymát finomra, a sonkát csíkokra. Hevítsd fel a csíraolajat és süsd rajta a spárgát állandóan forgatva két percig. Add hozzá a hagymát, a paradicsomot, a főtt sonkát és rottyants egyet rajta. A metélőhagymával megszórva az újburgonyával kínáld.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű spárga leves » Sertésborda spárgával » Tejszínes spárgakrémleves » Serpenyős káposzta
» Zöldspárga leves » Spárgakérmleves » Tejszínes spárgaleves » Könnyed spárgaleves
» Gombás spárga » Spárgás risotto » Serpenyős krumpli » Alufóliában sült spárga
» Húsos spárgaragu » Spárgás cukkinisaláta » Koktélrák spárgával » Meleg spárgasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.