| Sertéskaraj mustármártással receptHúsételek Hozzávalók: 2 szelet karaj, 1 evőkanál olaj. A mártáshoz 1 evőkanál vaj, 4 evőkanál tejszín, ½ evőkanál dijoni mustár, ½ evőkanál citromlé, só, bors. Köret petrezselyemzöld, mini paradicsom . Elkészítés: A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra. Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk. Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |