Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj mustármártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 szelet karaj,
1 evőkanál olaj.

A mártáshoz

1 evőkanál vaj,
4 evőkanál tejszín,
½ evőkanál dijoni mustár,
½ evőkanál citromlé,
só,
bors.

Köret

petrezselyemzöld,
mini paradicsom .

Elkészítés:
A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk.
Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra.
Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit.
Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk.
Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj Erdészné módra » Bőrös sertéskaraj sütve. » Harcsa mustármártással » Töltött sertéskaraj
» Sertéskaraj Havanna módra » Sertéskaraj pármai módra » Avasi sertéskaraj. » Sárgabarackos sertéskaraj
» Isztriai sertéskaraj » Mézes sertéskaraj » Olasz sertéskaraj » Sonkás-zsályás sertéskaraj
» Sertéskaraj parasztosan » Majoránnás sertéskaraj » Spagetti mustármártással » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.