Tutireceptek.hu fejléc

Sertésragu tejszínes gombamártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb,
20 dkg csiperkegomba,
1 fej hagyma,
2 evőkanál liszt,
2 dl tejszín,
1 evőkanál sűrített paradicsom,
3 evőkanál olaj,
só,
frissen őrölt bors

Elkészítés:
A sertéscombot nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borssozzuk és lisztbe forgatjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, feleszeletelt gombát, és néhány percig pároljuk. A hagymát és a gombát kivesszük. A maradék olajon a sertéshúst állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Visszatesszük a hagymát és a gombát, és 1 percig sütjük. Felöntjük az a tejszínnel, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik.

Tanácsok:
Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás tejszínes tészta » Tejszínes zöldbabsaláta » Tejszínes brokkoli » Görög sertésragu
» Tejszínes pulykaragu » Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes csülkös csusza » Tejszínes epertorta
» Epres tejszínes túrós » Tejszínes hús Kati módra » Sertésragu Budapest módra » Tejszínes pulyka fasírt
» Epres-tejszínes » Tejszínes süllő » Tejszínes csirkehús » Tejszínes csirkemell ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.